Klubbens kultur

Frivillighed

Rene omklædningsrum, opkridtede fodboldbaner, øl på køl og pølser på grillen. Der er ikke noget bedre end når alting spiller. Men det øllene sætter ikke sig selv på køl, banen bliver ikke kridtet op af fugle og din mor gør ikke rent i omklædningsrummet. Din klub fungerer ved hjælp af frivillige medlemmer, der arbejder for din klub, Aarhus 1900, i deres fritid. 

Aarhus 1900 Fodbold drives og udvikles af vores frivillige kræfter - men vi løfter bedre i flok. Derfor er det vigtigt og forventeligt, at alle deltager i det frivillige arbejde der kommer i løbet af sæsonen.

I Aarhus 1900 Fodbold består af 10 hold, hvilket betyder at der cirka er 240 medlemmer – den kvikke kan hurtigt regne ud, at hvis alle giver en hånd med, er arbejdet hurtigt overstået. Men det er slet ikke sikkert, at du har lyst til at skynde dig hjem fra en rengøringsdag. Vi gør nemlig en dyd ud af, at det frivillige arbejde bliver hyggeligt, hvor man lærer hinanden at kende på kryds og tværs (og så bliver festerne også endnu federe).

 

Og hvad er det så egentligt, at man skal hjælpe med?

 

Som medlem i Aarhus 1900 Fodbold, kan man hjælpe med en række opgaver, der skal laves i løbet af sæsonen.

Ved at dele arbejdet i og omkring klubben ud på så mange hænder som muligt, kan vi bedst hjælpe hinanden med at Aarhus 1900 Fodbold bliver den bedst mulige fodboldklub. I Aarhus 1900 Fodbold har vi fem udvalg, der organisere, planlægger og uddelegerer det frivillige arbejde til øvrige medlemmer i klubben.


Bliv klogere på de forskellige udvalg og arbejdsopgaver på vedhæftede fil.